onsdag 19 januari 2011

Scratch och Eliminering


  /warmup med 08:an

Dagens pass var en genomförare för helgen. Det blev ett scratchlopp och ett elimineringslopp på YA Arena. Ca: 15cyklister deltog, samtliga cyklister från laget deltog i denna träning. ***EDIT*** Just det, Bamse var och körde bil.

Scratchloppet
Scratchen skulle köras på 75 varv, först i mål vinner. De 20 första varven gick det relativt lugnt, men sedan sticker han; trisarN från huvudstaden, Joel Håland. Då blev det genast körning, fältet sprack mer och mer, tillslut blev det en kvartett med: elitåkarna från Falu CK; Johan von Carls och Joel Håland samt Gävlebon Emil Linde och jag (Fredrik von Carls). Farten trissades upp mer och mer av elitåkarna, när det var 10 varv kvar tvingades jag och Emil släppa kontakten och det skapades två duetter. Tätdueten slutade med Falu CK vinst, givetvis, Håland la in en stenhård attack som inte en kotte kunde förlja. Soloseger alltså. Duett nummer 2, mellan Falun och Gävle slutade med en tät vinst av Gävles Emil Linde.

Resultat Topp 5
1:a Joel Håland Falu CK
2:a Johan von Carls Falu CK
3:a Emil Linde Gävle CA
4:a Fredrik von Carls Falu CK
5:a Pontus Kastemyr Falu CK

Elimineringen

Eliminering med stumma ben är inte det skönaste med det gick an ändå. Vad finns det att säga om en eliminering? Jag körde "Eerik Idarand style" och chillade lite på näst sista platsen, tillslut var det bara 3 kvar, tränaren Marcus Johansson, Emil Linde och Jag. Falu CK eliten vägga... Lars-Åke plinga plingarn för elimeringsspurt och Marcus drog igång sin 49:14 utväxling med max kadens, varken jag eller Linde, kunde följa, med mjölksyran från scratchen. Solovinst för Motalatränaren så att säga.


Restultat Topp 5

1:a Marcus Johansson Motala AIF
2:a Emil Linde Gävle CA
3:a Fredrik von Carls Falu CK
4:a Joel Håland Falu CK
5:a Eric Nilsson CK FitForFight.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar